Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 723g5243kcal8.6g2.9g587.6g0g
Sokeri 410g1663kcal0g409.2g0g0g
Muna, annos 60g289g253kcal21.9g2.4g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 626g2149kcal63.8g438.5g7.5g21.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 289g968kcal0.2g235.9g0.1g4g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Raparperi 2409g812kcal16.6g132.5g2.4g33.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 964g618kcal30.8g46.5g33.7g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.7g0g0g
Sokeri410g1663kcal0g409.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g27209kcal286.4g3467.8g1297.6g119.6g
Valittu annoskoko6192g13604kcal143.2g1733.9g648.8g59.8g
Annoskoko puolitettuna3096g6802kcal71.6g867g324.4g29.9g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205