J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4917g1750kcal7.9g349.6g4.4g98.3g
Vesi, vesijohtovesi 364g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g911g3551kcal0g892.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g10603kcal15.8g2484g8.8g196.6g
Valittu annoskoko6192g5301kcal7.9g1242g4.4g98.3g
Annoskoko puolitettuna3096g2651kcal4g621g2.2g49.2g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403