Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 28g9kcal0.8g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g25kcal0.7g5g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g14g9kcal1.6g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g167kcal7.8g29.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko62g84kcal3.9g14.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal2g7.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.5g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886