Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g33kcal1.1g6.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g571kcal7g65.6g31.4g1.4g
Valittu annoskoko62g286kcal3.5g32.8g15.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g143kcal1.8g16.4g7.9g0.4g
Arvot/100g100g459kcal5.6g52.7g25.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822