Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg3333g1767kcal46.7g380g6.7g0g
Atria kevyt jauheliha1333g2267kcal253.3g0g133.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g833g1000kcal28.3g30g83.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl667g567kcal9.3g29.3g46.7g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g11200kcal675.2g878.6g540g0g
Valittu annoskoko6200g5600kcal337.6g439.3g270g0g
Annoskoko puolitettuna3100g2800kcal168.8g219.7g135g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643