Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2102g10827kcal345.6g0g1065.7g0g
Herkkusieni 561g89kcal11.8g1.7g1.9g8.4g
Pasta Torino tumma1752g6132kcal315.4g1033.7g68.3g105.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1402g1191kcal14g49.1g98.1g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12404g36688kcal1383.6g2206g2469.6g240.2g
Valittu annoskoko6202g18344kcal691.8g1103g1234.8g120.1g
Annoskoko puolitettuna3101g9172kcal345.9g551.5g617.4g60.1g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201