Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Tomaattimurska 376g110kcal2.1g19.9g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g520kcal8.4g60g24g21g
Valittu annoskoko621g260kcal4.2g30g12g10.5g
Annoskoko puolitettuna311g130kcal2.1g15g6g5.3g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216