Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g117g149kcal17.4g0g10.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai23g82kcal2.8g16.6g0.5g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 408g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g67kcal0.1g0.1g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g701kcal43g39g44.6g3g
Valittu annoskoko621g351kcal21.5g19.5g22.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna311g175kcal10.8g9.8g11.2g0.8g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403