Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.8g1.5g50.6g0g
Sokeri 382g1550kcal0g381.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl374g3369kcal0g0g374.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g2994g1018kcal6g212.6g9g53.9g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2003kcal59.5g408.7g7g20.4g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Maito, Kevyt898g413kcal28.7g43.1g13.5g0g
Leseseos (3 viljan)299g764kcal49.7g101.8g18.3g89.8g
Sokeri 127g517kcal0g127.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g52g191kcal1.8g41.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12456g21135kcal417.4g2652.8g949g328.4g
Valittu annoskoko6228g10568kcal208.7g1326.4g474.5g164.2g
Annoskoko puolitettuna3114g5284kcal104.4g663.2g237.3g82.1g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246109