Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57.1g0g
Sokeri 104g424kcal0g104.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.8g1.4g4g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen53g17kcal1.7g2.6g0g0g
Raparperi 197g66kcal1.4g10.8g0.2g2.8g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g3090kcal47g419.6g130g13.6g
Valittu annoskoko623g1545kcal23.5g209.8g65g6.8g
Annoskoko puolitettuna312g773kcal11.8g104.9g32.5g3.4g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897