Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g108g787kcal1.1g1.1g86.2g0g
Sokeri 115g465kcal0g114.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g54g32kcal2g3.9g1.1g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g481kcal14.3g98.1g1.7g4.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.5g24kcal1.2g0.7g1.4g2g
Marianne crush 150g81g348kcal1g69.5g6.8g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g3.3g14kcal0g2.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4765kcal64g612.2g221.4g17.4g
Valittu annoskoko625g2382kcal32g306.1g110.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g1191kcal16g153.1g55.4g4.4g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050