Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha101g167kcal19.1g0g10g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g126g44kcal1.3g8.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)126g107kcal1.3g4.4g8.8g0g
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.50g140kcal15.1g0.8g8.5g0g
Lasagnelevy Rainbow44g161kcal6.2g31.2g1.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1336kcal91.2g101.4g61.2g5.8g
Valittu annoskoko625g668kcal45.6g50.7g30.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g334kcal22.8g25.4g15.3g1.5g
Arvot/100g100g107kcal7.3g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111620