Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g117g150kcal17.5g0g10.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai24g82kcal2.8g16.7g0.5g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 411g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.5g18kcal0.6g0.5g1.5g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g705kcal43.2g39.4g45g3g
Valittu annoskoko625g353kcal21.6g19.7g22.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g176kcal10.8g9.9g11.3g0.8g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.2g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403