Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Sokeri 113g459kcal0g112.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g454kcal15.6g92g2.7g3.9g
Voi 100g723kcal1.2g0.4g81g0g
Maito, Kevyt67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 133g59kcal0.3g12.5g0.1g2.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3719kcal57.2g456.8g184.6g12.6g
Valittu annoskoko625g1860kcal28.6g228.4g92.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g930kcal14.3g114.2g46.2g3.2g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760