Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper83g596kcal0.8g0.8g66.2g0g
Sokeri 44g178kcal0g43.8g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Ruisjauho Pirkka166g505kcal16g100.9g3.3g24.8g
Mustikka331g110kcal1.7g21.2g1.3g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2784kcal37.2g335g141.6g71.4g
Valittu annoskoko625g1392kcal18.6g167.5g70.8g35.7g
Annoskoko puolitettuna313g696kcal9.3g83.8g35.4g17.9g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277