Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit99g26kcal0.9g4.7g0.3g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g173g104kcal2.6g22.5g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 247g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Nakki,popsi grillinakki99g256kcal11.9g5.5g20.8g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.5g16kcal0g0g1.8g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g816kcal31.4g65.4g47.2g8.2g
Valittu annoskoko625g408kcal15.7g32.7g23.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal7.9g16.4g11.8g2.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468