Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g364kcal41.7g0g21.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 47g106kcal7.5g0.2g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g102g29kcal0.6g6.1g0.2g2.5g
Pasta, Pirkka Gnocchi94g338kcal11.3g70.5g1g3.2g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1700kcal123.4g158g63.4g13.2g
Valittu annoskoko625g850kcal61.7g79g31.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g425kcal30.9g39.5g15.9g3.3g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519