Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g115g325kcal5.3g36.1g17.3g6.3g
Purjosipuli 92g21kcal1.7g2.2g0.2g1.9g
Sipulikuutiot rainbow92g9kcal1.4g1.4g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]138g455kcal37.2g0g33.1g0g
Kananmuna kuoreton92g131kcal11g0g9.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%92g147kcal2.5g2.5g13.8g0g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2187kcal119g86g147.2g16.6g
Valittu annoskoko625g1094kcal59.5g43g73.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g547kcal29.8g21.5g36.8g4.2g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574