Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio464g301kcal46.4g19.5g1.4g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)155g294kcal7g24.7g18.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.9g7.5kcal0.1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1245kcal107g101.8g39.8g0g
Valittu annoskoko625g622kcal53.5g50.9g19.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g311kcal26.8g25.5g10g0g
Arvot/100g100g100kcal8.6g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002