Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 152g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Vesi433g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g84kcal0g20.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.5g26kcal0g6.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow13g42kcal0g10.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g407kcal2g92g0.4g4.6g
Valittu annoskoko625g204kcal1g46g0.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g102kcal0.5g23g0.1g1.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928