Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g323g643kcal64.6g0g42g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g57g42kcal2.5g7.3g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)81g133kcal2.4g3.2g12.1g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä40g71kcal0.4g2.3g6.9g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g24g40kcal0.1g9.9g0.1g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g44g26kcal2.3g4.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1967kcal148.2g62.6g122.8g2g
Valittu annoskoko625g984kcal74.1g31.3g61.4g1g
Annoskoko puolitettuna313g492kcal37.1g15.7g30.7g0.5g
Arvot/100g100g157kcal11.9g5g9.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555