Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 434g275kcal13g20.8g15.2g0g
Sokeri 69g281kcal0g69.1g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.8kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Voi 54g394kcal0.6g0.2g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2096kcal42.4g186.8g130.8g0g
Valittu annoskoko625g1048kcal21.2g93.4g65.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g524kcal10.6g46.7g32.7g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g14.9g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979