Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark174g920kcal13.7g55.6g72.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu260g328kcal28.6g0.8g23.4g0g
Voi 174g1259kcal2.1g0.7g141.1g0g
Canderel makeutusjauhe8.7g33kcal0.3g8.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.7g52kcal2.1g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5186kcal93.6g131.6g484.2g0g
Valittu annoskoko625g2593kcal46.8g65.8g242.1g0g
Annoskoko puolitettuna313g1297kcal23.4g32.9g121.1g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881