Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g170g288kcal27.1g0.8g20.4g0g
Vesi212g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 81g39kcal1g7.6g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Aromisuola (5g)4.2g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g106g117kcal2.4g4.2g10.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g38g145kcal0.4g35.1g0.2g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1231kcal63.6g99.2g65.8g3.2g
Valittu annoskoko625g616kcal31.8g49.6g32.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g308kcal15.9g24.8g16.5g0.8g
Arvot/100g100g99kcal5.1g7.9g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857