Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g22g69kcal2.7g12.8g0.9g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Kanasuikaleet kariniemi92g102kcal21.1g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 477g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g21kcal0.9g4.9g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g446kcal51.4g36.6g11.2g2g
Valittu annoskoko625g223kcal25.7g18.3g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna313g111kcal12.9g9.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207