Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali413g87kcal5g14g0.8g8.7g
Hirvenjauheliha oma saalis138g154kcal30.3g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g628kcal71.8g34.2g22.6g20.2g
Valittu annoskoko625g314kcal35.9g17.1g11.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal18g8.6g5.7g5.1g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.7g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407