Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha356g591kcal67.7g0g35.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g46g148kcal4.2g24.1g2.8g4.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 178g114kcal5.7g8.6g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1834kcal166.4g65.6g98.4g8.4g
Valittu annoskoko625g917kcal83.2g32.8g49.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g459kcal41.6g16.4g24.6g2.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110