Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl391g512kcal50.8g2g33.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%34g84kcal4.7g3.7g1.9g16.5g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 135g510kcal37.6g0g40.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2677kcal187g11.6g203.8g33g
Valittu annoskoko625g1339kcal93.5g5.8g101.9g16.5g
Annoskoko puolitettuna313g669kcal46.8g2.9g51g8.3g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169