KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g49g270kcal4.9g11.2g21g0g
Voi, 1 tl, 5 g131g956kcal1.3g1.3g104.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton33g105kcal7.6g3.4g6.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka65g245kcal0.8g60.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)327g412kcal36g1g29.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g118kcal4.7g1.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4210kcal110.6g156.8g345.2g0g
Valittu annoskoko625g2105kcal55.3g78.4g172.6g0g
Annoskoko puolitettuna313g1053kcal27.7g39.2g86.3g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156