Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 277g94kcal8.5g13.6g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.3g0.9g2.5g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 71g286kcal0g70.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g136g95kcal16.3g5.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1683kcal79.4g296.2g16.2g5g
Valittu annoskoko625g841kcal39.7g148.1g8.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g421kcal19.9g74.1g4.1g1.3g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886