Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g75g401kcal5.8g25.5g30.7g6.9g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g239g622kcal4.8g9.6g62.2g1.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g306g367kcal10.1g11.3g30.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow4.9g19kcal0.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2818kcal41.6g102.2g247g16.2g
Valittu annoskoko625g1409kcal20.8g51.1g123.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g705kcal10.4g25.6g61.8g4.1g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146