Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl290g383kcal38g0.9g24.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g172g698kcal0g171.9g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g48g169kcal6.3g32.9g1.2g0g
Perunajauhot,rainbow99g319kcal0.1g79.8g0.1g1.4g
Leivontamargariini Euroshopper12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3322kcal89.4g574.4g69.4g2.8g
Valittu annoskoko625g1661kcal44.7g287.2g34.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g831kcal22.4g143.6g17.4g0.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746