Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 211g226kcal48.8g0g3.2g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Paprika keskiarvo 53g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka53g5.8kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.9g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.3g14kcal0.7g0.6g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g29g17kcal1.5g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g724kcal110g31.4g15.2g10.8g
Valittu annoskoko625g362kcal55g15.7g7.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal27.5g7.9g3.8g2.7g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872