Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g111g189kcal21.1g0g11.1g0g
Sipuli kuivattu 2.5g6.8kcal0.3g0.9g0g0.9g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g4.2g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaton 111g109kcal3.4g22.1g0.4g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.1g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 278g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g111g189kcal2.8g6.7g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1043kcal57g64g59.4g5g
Valittu annoskoko625g522kcal28.5g32g29.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g261kcal14.3g16g14.9g1.3g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659