Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 254g139kcal4g33.2g0.4g2.2g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g109g329kcal20.6g0.5g27.2g0g
Kananmuna kuoreton 159g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.6g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1767kcal90.2g73.2g127.2g6.2g
Valittu annoskoko625g883kcal45.1g36.6g63.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g442kcal22.6g18.3g31.8g1.6g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874