DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 324g90kcal3.9g13.2g0.6g6.8g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Ruokasuola jodioitu 5.4g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)97g749kcal1g1g82.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 108g191kcal2g3.4g18.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.6kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2202kcal14.8g66.4g203.6g17.6g
Valittu annoskoko625g1101kcal7.4g33.2g101.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g550kcal3.7g16.6g50.9g4.4g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904