Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g242g145kcal3.6g31.5g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 162g368kcal30.7g0g27.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.1g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl81g69kcal1.1g3.6g5.7g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1292kcal72.2g75.4g78.6g6g
Valittu annoskoko625g646kcal36.1g37.7g39.3g3g
Annoskoko puolitettuna313g323kcal18.1g18.9g19.7g1.5g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082