Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g164g540kcal26.2g101.4g3.3g9.8g
Jauheliha, sika-nauta 131g290kcal22.9g0g22.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.2kcal0.4g0g0.7g0g
Vesi327g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1676kcal99g202.8g52.6g19.6g
Valittu annoskoko625g838kcal49.5g101.4g26.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g419kcal24.8g50.7g13.2g4.9g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141