Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg336g178kcal4.7g38.3g0.7g0g
Atria kevyt jauheliha134g229kcal25.5g0g13.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g84g101kcal2.9g3g8.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g3g4.7g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1129kcal68g88.6g54.4g0g
Valittu annoskoko625g565kcal34g44.3g27.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g282kcal17g22.2g13.6g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643