Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g158g55kcal1.6g10.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka32g8.6kcal0.6g1.3g0.1g0.8g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g32g111kcal4.1g22g0.5g1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 317g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g500kcal15g77g14.4g7g
Valittu annoskoko625g250kcal7.5g38.5g7.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g125kcal3.8g19.3g3.6g1.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625