Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.167g919kcal1.7g1.7g100.3g0g
Sokeri 142g577kcal0g141.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114.1g2g5.7g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4586kcal71.8g535.8g232.8g11.4g
Valittu annoskoko625g2293kcal35.9g267.9g116.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g1147kcal18g134g58.2g2.9g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059