Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Rasvaton maito valio320g106kcal10.6g15.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g104g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2208kcal66.2g285.8g85.2g7.2g
Valittu annoskoko625g1104kcal33.1g142.9g42.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g552kcal16.6g71.5g21.3g1.8g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412