Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g354g85kcal4.3g12g0.7g7.4g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g15g111kcal0.2g0.2g12.1g0g
Rypsiöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Kasvisliemikuutio 5.6g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Broilerisuikaleet152g186kcal32.3g0g6.1g0g
Porkkana 51g17kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g977kcal76.2g35.4g55g19g
Valittu annoskoko625g488kcal38.1g17.7g27.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna313g244kcal19.1g8.9g13.8g4.8g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993