Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 119g481kcal0g118.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g519kcal15.4g105.8g1.8g5.3g
Kahvikerma hyla Valio47g65kcal1.3g2g5.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 93g659kcal0.4g0g74.4g0g
Mantelilastu (A la meira)79g474kcal19g5.2g42.7g0g
Voi 47g337kcal0.6g0.2g37.8g0g
Sokeri 79g321kcal0g79g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5782kcal75.6g634.4g325.2g11.2g
Valittu annoskoko625g2891kcal37.8g317.2g162.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g1446kcal18.9g158.6g81.3g2.8g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861