Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g171g597kcal13.6g127.8g2.9g5.1g
Voi, 1 tl, 5 g28g207kcal0.3g0.3g22.7g0g
Kanaliemi laimennettu 426g42kcal1.2g1.8g3.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1692kcal30.2g259.8g58g10.4g
Valittu annoskoko625g846kcal15.1g129.9g29g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g423kcal7.6g65g14.5g2.6g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080