Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow48g4.8kcal0.7g0.7g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)96g24kcal1g5.3g0g1.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 216g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g58g208kcal13.3g0g17.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 24g73kcal0.8g1g7.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1545kcal98.6g33.6g112g11g
Valittu annoskoko625g772kcal49.3g16.8g56g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g386kcal24.7g8.4g28g2.8g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560