Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton463g662kcal55.6g0g46.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl77g262kcal1.5g2.3g27g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g7.7g56kcal0g0g6.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g69g417kcal14.6g4.6g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2795kcal143.4g13.8g234g0g
Valittu annoskoko625g1397kcal71.7g6.9g117g0g
Annoskoko puolitettuna313g699kcal35.9g3.5g58.5g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703