Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 193g68kcal8.9g3.8g0.6g4.8g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6.4g16kcal0.3g2.7g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 32g15kcal1g1.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 322g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g262kcal22.4g29g3g11.2g
Valittu annoskoko625g131kcal11.2g14.5g1.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g66kcal5.6g7.3g0.8g2.8g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122