Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%155g186kcal4.5g7g15.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto77g147kcal6g2.6g12.4g0g
Parsakaali brokkoli 387g136kcal17.9g7.5g1.2g9.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.9g6.6kcal0.3g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g950kcal57.4g36.6g58.2g19.4g
Valittu annoskoko625g475kcal28.7g18.3g29.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna313g238kcal14.4g9.2g14.6g4.9g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484