Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g21g185kcal0g0g20.6g0g
Tomaattimurska 274g81kcal1.5g14.5g0.5g5.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g274g466kcal52.1g0g27.4g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.4g13kcal0.4g2.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1544kcal111.2g41.8g97.8g13g
Valittu annoskoko625g772kcal55.6g20.9g48.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g386kcal27.8g10.5g24.5g3.3g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.3g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773